Ibland går livet upp och ibland går livet ner. Där emellan händer kanske ingenting. Här handlar det inte om trendig inredning, harmoniskt familjeliv eller spännande resor. Här handlar det om verkligheten - mitt liv, min familjs liv - for better and for worse.

tisdag 29 januari 2013

Mys och pys-överdos

Ser trailer-bild för Bygglov på Facebook. Ett perfekt litet par med två barn utanför ett rustat hus som ska få hjälp med en veranda. Har slutat titta på Bygglov eftersom det nästan alltid är redan "lyckade" familjer som får hjälp. Mys och pys-överdos.

Hos Arga snickaren är det lite mer verklighet men samtidigt ska det rivas i känslor, ekonomi och tjafs.

Ja, men så klart jag är avundsjuk! Vem vill inte ha ett gäng som kommer och renoverar hemma hos sig? Men vår familj är ju lite egen så Bygglov är inte intresserade (har ansökt faktiskt). Och inte är vi tillräckligt i botten för att Anders ska komma och klaga på farligheter (som vi ju inte har) och försöka lappa ihop förhållandet (som är stabilt). Att vi sedan inte har ekonomi för att byta gamla vattenledningar, fixa källarrummen och renovera badrummet är kanske inte skäl nog. Vi kan nog inte vara ensamma om det i alla fall...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar